Húszévnyi tapasztalat a színvonalas vendéglátásban

Szponzorált tartalom • 2020. december 17., csütörtök •
Az ünnepi vacsora vagy bármely más különleges alkalom fénypontja lehet a Ludwig Hidegkonyhától rendelt tál: a különféle saláták, szalámik, sajtok, kaszinótojás, szendvicsek, töltött húsok jól megférnek egymás mellett, és különlegessé teszik az együtt töltött időt, a közösen elfogyasztott ebédet, vacsorát.
Húszévnyi tapasztalat a színvonalas vendéglátásban

Más az idei év vége, mint megszoktuk: nincsenek éttermi lakomák, éjszakába nyúló mulatozások, a közösségek, kollektívák, családok azonban így is megünneplik a karácsonyt, lezárják az esztendőt. Kisebb, bensőségesebb rendezvények tarkítják a decembert. Talán ilyen lesz még a következő év eleje is. Az események beköltöznek a lakásokba, munkahelyekre – idén a legpraktikusabb, ha rutinos hidegkonyhát kérünk fel a vendéglátás lebonyolítására.

A Gencsapátiban működő Ludwig Hidegkonyha húsz éve megkerülhetetlen szereplője a partiknak, svédasztalos rendezvényeknek. Minőségi alapanyagokból, tartósítószerek nélkül dolgoznak, a színvonalas szolgáltatás már a védjegyük. Segítségükkel egy házigazdának sem kell az ételek elkészítésével és a tálalással bajlódnia!

Referenciájuk, választék a honlapon: www.ludwighidegkonyha.hu

közösség

további frisss

lap tetejére