Fotó: universetoday.com
A fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy átalakítja az ételben található DNS szerkezetét, és azt az emberi szervezet már nem képes felismerni.
Dollármilliárdokat költöttek már a kutatásokra és a bizonyításokra, de eddig csak az derült ki, hogy a fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy a mikrohullámú sütő átalakítja az ételben található DNS szerkezetét.
Egy sussex-i diáklány egy elképesztően egyszerű kísérletben bizonyította be, hogy a mikrohullámú sütők károsan hatnak az egészségre. Fotó: filantrop.com
Beszerzett két teljesen egyforma növényt. Ezeket ugyanott tárolta. Egy időben, ugyanakkora adag, azonos forrásból származó vízzel öntözte. A különbség csak az volt, hogy az egyik olyan vizet kapott, amelyiket előtte mikrohullám sütőben, a másikat pedig gáztűzhelyen forralta fel - majd hagyta kihűlni, és persze csak ezután öntözött vele. Arra volt kíváncsi, hogy létezik-e különbség a két, különböző módon felmelegített víz között. De az eredményen szerintem ő is megdöbbent.
A mikrohullám sütőben forralt vízzel öntözött növény 2 nap elteltével fonnyadni kezdett, a 9. napra pedig teljesen elszáradt.
Gondolhatnánk, hogy csak a véletlen műve, magunk is vettünk már két növényt, ugyanúgy gondoztuk, az egyik kimúlt, a másik túlélte... De e kísérletet az osztálytársai is elvégezték, és ők is hasonló eredményre jutottak.
Félve nyitom ki ezek után a „mikróm” ajtaját, de mit lehet tenni, ha ilyen gyors?!