Házhoz is rendelheti a nagyi féle ízvilágot - Már a Csupor étterem is kiszállít

szponzorált tartalom • 2020. április 17., péntek •
A koronavírus-járvány által előidézett helyzetben súlyos veszteségeket szenvedett el eddig a szombathelyi vendéglátás. A Csupornál váltottak, a házhoz szállításban látják a megoldást.
Házhoz is rendelheti a nagyi féle ízvilágot - Már a Csupor étterem is kiszállít

"Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy évek hosszú kitartó munkájával jelentős vendégkört alakítottunk ki a városban a napi menüztetéssel. Akik eddig hozzánk jártak napira menüre, most elmaradtak érthető okok miatt, de ha ők nem is jöhetnek hozzánk, mi mehetünk hozzájuk. Ezért gondoltuk azt, hogy ebben a nehéz időszakban mi nem zárjuk be a boltot, hanem próbálunk életben maradni, tekintettel a munkatársainkra és a vendégeinkre. Ez a helyzet nyilván nem marad örökké, szeretnénk fennmaradni, ezért szállítjuk mi is házhoz az ételeket" - tájékoztatta lapunkat Böndicz Tibor, a Csupor Étterem tulajdonosa.

Elmondta azt is, hogy munkatársaik még nagyobb odafigyeléssel, több védőfelszerelést használva végzik a napi munkájukat. Bár kesztyűt eddig is rendszeresen használtak, most ez annyiban kiegészült, hogy szájmaszkban dolgoznak az ételkészítés és a szállítás során is. Megnövekedtek a higiéniai előírások, de erre eddig is odafigyeltek. A vendéglő különleges színfoltja a városi éttermek széles palettájának. "A Csupor Szombathelyen azzal vált népszerűvé és elfogadottá, hogy konyhánk visszanyúlt a régi, hagyományos ízekhez, amolyan nagymama-konyha a miénk, amit megszerettek a vendégeink, ezen alapszik a vendégkörünk és természetesen a kiszállítás útján is ezt a különleges ízvilágot szeretnénk eljuttatni mindenhova" - fogalmazott a Csupor tulajdonosa.  

Böndicz Tibor elmondása szerint a Csuport nem igazán érintették a korlátozások, hiszen az alapanyagoknak a beszerzése részben rendelések útján érkezik be, ami gördülékenyen zajlik, ahogy korábban. A személyes beszerzéseket pedig a nagykereskedelmi áruházakban intézik a szokásos módon abban az időintervallumban, ami nem esik korlátozás alá. Összességében az árubeszerzés számukra nem okoz problémát.  

"Napi szinten azért vagyunk nehéz helyzetben, mert vendégeinknek nagy része - akik naponta eljártak hozzánk - nem teheti meg, hogy az egész családjának menüt rendel. Az egy egészen más helyzet, amikor mindenki dolgozik és napközben, ahogy idejük engedi elszabadulnak hozzánk egy ebédre. Nagyon nagy az a vendégkörünk, akik otthon vannak a gyerekekkel és nekik érdemesebb saját konyhájukban kisebb költségvetésből megoldani a napi étkezést, mintsem mondjuk egy négy fős családot menüztetni. A mai gazdasági helyzetben ezt csak nagyon kevesen tudják megtenni. Ezáltal mi nagyon sok vendégünket elveszítettük és ezért próbálkozunk most ebben a nehéz helyzetben az ételek házhoz szállításával. Könnyebb helyzetben vannak azok, akik erre már korábban átálltak. Az érdekeltségünkbe tartozó Piccolóban 4 év alatt kitartó munkával építettünk ki egy olyan rendszert, ami ott jól prosperál a mai napig és nem is rázta meg komolyabban az üzletet a járvány. A Csupor annyiban van nehezebb helyzetben, hogy itt nekünk most kell felépítenünk az ételek házhoz szállításának rendszerét. Akik az ételszállítás piacát belakták és lefedik Szombathelyen, azok közé nagyon nehéz beférkőzni. Mi most megjelentetünk egy ízvilágot, ezt a régimódi, nagyiféle ízvilágot. Nélkülözzük a mai trendi éttermek újdonságait, arra törekszünk hogy kiváló minőségű és megfelelő mennyiségű ételekkel tudjuk kiszolgálni vendégeinket" - mondta el érdeklődésünkre Böndicz Tibor.
       
Hozzátette: háromféle napi ajánlatot kínálnak vendégeiknek, akik kétféle levesből, és háromféle főételből választhatnak. De interneten fellelhető étlapjuk is van - csuporetterem.hu -, amelyről szintén lehet válogatni. Két nagy "slágerük" a Csupor-tál és a Mátyás-tál. Mindkettő nagyon nagy népszerűségnek örvend a városban mind a mai napig. Menüválasztékok tekintetében versenyezniük kell a többi ételkiszállítóval. "Nem tudok olyat mondani, ami kifejezetten csak nálunk jellemző, leginkább a frissen sültek érdeklik ma az embereket, bár nem lehet panaszunk a főzelékek és tésztafélék keresletére sem, de jellemzően a frissen sültek fedik le a piacot" - összegezte tapasztalatait Böndicz Tibor tulajdonos.    

A Csupor ételkiszállítása díjmentes Szombathely belterületén. Az étterem ajtaja nyitva áll most is mindenki előtt, egyesével van lehetőség betérni, és ételt rendelni elvitelre, ami az általuk forgalmazott ételszállító edényekbe kerül, éthordóban nem adnak ki ételeket.  

Kóstolta már és újra kipróbálná? Esetleg nem is hallott még róla? Várja régi és új vendégeit a Csupor Étterem Szombathelyen, a Mátyás király utca 12 szám alatt, telefonos rendeléseket pedig a 94/787-989-es számon fogadnak. 

közösség

további frisss

lap tetejére