- Hogyan emlékszik vissza a kezdetekre?
- Életem legnagyobb dolga volt, hogy egyéni vállalkozóként létrehozhattam a Ciao Amico épületét. Az étterem alapját a fatüzelésű kemence adta, ami sok ember örömére 20 éve változatlan minőséget, és ízt ad a „ciaos” pizzáknak. Szerencsére sok órát üzemelt azóta, ennek ellenére azóta is kiválóan üzemel. Egy olasz barátom, és egy szombathelyi építőmester alkotta meg. Az építés során például tengeri sót is használtunk.
- Ez adja azt a jellegzetes ízvilágot?
Igen, számunkra is az volt a legfontosabb, hogy igazi olaszos ízeket tudjunk felvonultatni, ezzel a remek kemencével pedig a pizza tésztájának egy igazán jellegzetes ízt tudunk adni.
- Mit jelent Önnek a Ciao Amico étterem?
- A fél életemet, és nagyon sok örömet, hiszen két évtizede sikeresen üzemeltethetem. Álom, amit kaptam a vendégektől, és talán kicsit az égiektől is. A vendéglátás a szerelmem, boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom. Ráadásul a személyzet is hosszú évek óta változatlan – ugyanazok a kollégák dolgoznak a konyhában, a pizza poszton – egy nagyon jó közösség alakult itt ki. Remélem még húsz évig ugyanígy működhetünk majd.
Forrás: www.ciaomagio.hu
- Mi lehet a Ciao Amico titka, ami miatt az emberek két évtizede folyamatosan visszajárnak?
- A legfontosabb a tisztelet, a vendégek megbecsülése, a jó és udvarias kiszolgálás. De büszke vagyok arra is, hogy mi a mai napig több órán át főzzük a húslevesünket.
- Ha tehetné, mit kívánna magának a következő húsz évre?
- Talán azt, hogy a vendégeimmel még sokáig ugyanilyen jó kapcsolatom legyen, és hogy még legalább húsz évig ugyanilyen sikeresen vezethessem ezt az üzletet.
A Ciao Amigo csütörtökön ünnepelte 20. születsénapját. Tekintse meg a bulin készült képeket!