Te is szenvedtél már a csirkecombbal a vasárnapi ebédnél? Hódoltál már az almacsutka mítosznak? Több energiát fektettél a Toblerone törésébe a kelleténél, vagy percekig kínlódtál a narancspucolással? Mindez felejtős! Bár mindenki maga dönti el, hogy milyen kis szertartás előzze meg az étkezését, azért van pár trükk, amivel leegyszerűsíthetjük az egészet.
Mivel élünk-halunk egy meleg, sajtos, pizzaszeletért, ezért még véletlenül sem hagyhatjuk ki a sorból ezt a kaját, ugyanis Daniel Young szerint nem jó technikával esszük ezt sem. A híres gasztro szerző egy olasz séftől, Enzo Cocciától tanulta el a legtutibb módszert, amit be is mutatott:
Miért jobb ezzel a módszerrel tömni? Mert kevés az esély arra, hogy a feltét lecsúszik a pizzáról, tehát minden egyes kis alkotórésze oda kerül, ahová való: a hasadba.