A szemünk láttára készítik a chipset
Borok, sörök, pálinkák, must és különleges limonádé is kapható. Fantasztikus előrelépés, hogy egyre nagyobb választékban találhatunk alkoholmentes frissítőket is. Sokan messziről látogatnak el Szombathelyre ilyenkor, és autóval érkeznek - így a sofőröknek kedveskednek ezzel a szervezők.
Idén a Borbély Pincészet 2009-es Jégbora lett a győztes
Ki kell emelnünk az idei karnevál hivatalos borát, a Borbély Pincészet 2009-es Jégborát. Farkas Eszti és Jagodits Zsuzsi a Frisss FM két cserfes műsorvezetője abban a szerencsés helyzetben volt, hogy megkóstolhatta a különleges nedűt. Határozottan állítják: nem csak a fagy csípte meg a szőlőszemeket, hanem ők is csípik a jégbort. A mézédes, zamatos, gyümölcsös ízvilág, egyszerűen átveszi az uralmat az ízlelő bimbók felett. Lájk!
Az óriás bundáskenyér egyszerű, de nagyszerű finomság
A langalló, a kürtős kalács, a rétes már a karneváli menü állandó résztvevőjének számít. Ahogy a saslik, és a sült kolbászok is. A tavalyi év slágere a helyben sült chips volt, amit most már nem csak pálcára húzva, spirál formában, hanem hosszában(!) szeletelve is kaphatunk, mindenféle fűszerezéssel. Szintén újdonság a majd fél méter hosszú óriás bundás kenyér is, amit akár fokhagymás tejföllel, akár lekvárral is fogyaszthatunk. Mindkettő egyszerű, ám nagyszerű húzás a készítőktől. Lájk!
De ha ebben a kánikulában inkább egy mosolygós zöld almát majszolna, látogasson el a Frisss FM 97.7 standjához, a Borok utcájába! Ahol amellett, hogy megismerkedhet személyesen is a rádió műsorvezetőivel, még egy finom almára is a vendégünk! Lájk?