Manapság már nem csak az a fontos, hogy a torta megfelelően finom és krémes, hanem az is, hogy minél feltűnőbb, extrémebb legyen. A formatorták virágkorukat élik, az ügyes cukrászok szinte bármilyen agyament ötletet képesek átültetni a valóságba. Sokszor már totális a képzavar, hiszen akár egy vágódeszkán levő disznóhús kinézete is megvalósítható mondjuk csokis-marcipános beltartalommal.
A 23 éves cukrászlány, Laura Loukaides úgy gondolta, hogy nem játszik kicsiben, halmozza az élvezeteket, így elkészítette élete legnagyobb és legnehezebb művét. A „Nagy Evő” névre keresztelt díjnyertes tortán tényleg minden van, ami szem- szájnak ingere lehet, a hamburgertől elkezdve a palacsintán át a muffinig. A fondant bevonatú sütemény teljes mértékig saját ötleten alapul, és az elkészítésben sem segédkezett senki.